Multiply show Melbourne Instagrambilder

Melbourne multiply show #2 (#1 was a house gig) - onto #3 now !
Melbourne multiply show #3!

World Music Awards

27 Maj i Monte Carlo så går stepeln av för World Music Awards. Ed när nominerad i 6 olika kategorier, rösta HÄR. Man kan rösta en gång per dag.

Ed med Kylie Minogue


9 Days and Nights premiärdatum

Eds kommande dokumentär kommer först visas 10 Juni 11pm amerikansk tid.
 
While you scramble to work on that beach bod, make sure your DVR is in top shape too because MTV announced its summer schedule on Thursday (April 24) and it is seriously ripped.

In addition to new shows “Finding Carter” and “Snack-Off” and the return of “Teen Wolf” and “Ridiculousness,” one of the new series announced was the documentary “9 Days and Nights.” The subject of the first 60-minute episode in June is Ed Sheeran, with special appearances from pal Taylor Swift and producer Pharrell Williams. The show is slated to debut on June 10 at 11 p.m. ET/PT.
 
Källa

SBTV

SBTV har filmat när Ed sjunger "Take It Back" som kommer finnas på deluxe-versionen av X.
 
Källa

iHeart Radio Awards

21 April blev det officiellt att Ed kommer uppträda på iHeart Radio Awards bland många andra arister. Galan kommer sändas natten mellan 1 maj till 2 maj.
 
Källa

Instagram

Did something for this lot today
Graham's selfie
Trying to perfect my spin bowling technique

Köln, Tyskland

Efter att Ed haft sina privatspelningar i Paris och Zürich så åkte han till Köln i Tyskland för att ha yttligare en. Han gjorde även en intervju med tyska 1LIVE innan konserten.
Klicka på bilden under för att komma till videon.
Cologne multiply show !
 
Källa(Förutom Instagram)

Saint Raymond

Nu är det officiellt att Saint Raymond kommer vara Ed's öppningsakt här i Sverige. Om det kommer vara fler vet vi tyvärr inte än. Lyssna på en av hans låtar nedanför.

 
Källa

Ny video av Stanley och Graham

got sent this video of Stanley giving graham a bath

Intervju Le Lab De Virgin Radio

Han säger inte frågorna på engelska men man kan förstå ungefär vad frågan var när man hör svaret.
 
Källa

Privatshow i Zürich 19 April

Efter sin privatshow i Paris så hade Ed en privatshow i Zürich, Schweiz. Han gör dessa privat konserter för att testa olika låtar från hans nya album för att se vilka som passar bästa att sjunga på scenen på sin kommande tour.
Zurich multiply show !
 
Videokälla

Privatshow i Paris

Här är lite videos och bilder från Eds privatshow i Paris 18 April. Ljudet på videorna är inte riktigt det bästa men jag tycker ändå att det är kul att kolla på.
 
Fler bilder hittar ni HÄR.
 
Källa

NRJ Belgien

Den 18 April så skulle Ed ha en privat konsert i Paris men innan så åkte han över till Beligen och gjorde en intervju med NRJ Beligien. Det kan vara lite svårt att höra vad dem säger eftersom dem inte pratar så mycket engelska.
 
Källa

Glad Påsk

Glas Påsk på er kära läsare hoppas ni får en bra påsk!
 

Musikvideo för Sing

Igår spelade Ed in musikvideon för "Sing". Längtar till den kommer ut!

Blogawards igen!

Förlåt att störa igen men vi har blivit nominerade till yttligare en blogawards i kategorin "Bästa Fansite om en Kändis/Grupp". Klicka gärna på bilden för att rösta. Röstningen avslutas 25 eller 26 april.

Photoshoot med Ben Watts

Monkey on back , shooting the talented #edsheeran @teddysphotos , great energy on set #shhhhh

Ny Instagrambild

My first Seder

Demi Lovato gör en cover på “Give Me Love”

 
Källa

SNL Promo

 
Källa

Blog Awards Nominering

Bloggen har blivit nominerad till en Blog Awards för "Bästa Fansite om en Kändis" och det vore jätte snällt om ni ville gå in och rösta. Man kan rösta fram till 21/4. Klicka på bilden här under för att komma till sidan.
 

Taylor Swift lägger ut bild på henne och Ed efter SNL

PROUD FRIEND ALERT. @teddysphotos

All of the stars

Nu är det officiellt att Ed kommer vara med på soundtracken av "The Fault In Our Stars". Han skrev låten "All of the stars" till filmen och den kommer spelas upp i eftertexterna. Filmen kommer ut 22 juni i Sverige.
 
Källa

Ed uppträder på SNL

Mellan sketcherna på Saturday Night Live uppträdde en för första gången med "Sing" och en helt ny låt från hans kommande album kallad "Don't".
 
Källa

Framsidan av "Mulitply"

This is the album cover. The album is called "Multiply". Goes up for preorder tomorrow x

Z100 New York

Här är en intervju med Z100 New York som Ed gjorde medan han är ute och promotar sitt kommande album.
 
Källa

Tracklistan för nya skivan och nya instagrambilder

Album track listing. Pre-order goes up on friday
SING - by the amazing Phillip Butah

Live streamen

Här är live streamen för de som missade. Själva live streamen börjar inte förrän 9 minuter in i videon.

SING

Nu är Sing ute! Jag hoppas att ni alla hört den men om inte så lyssna här under! Jag tycker om den här låten så jäkla mycket. Kanske inte hans bästa men fortfarande underbar! Eds live stream kommer börja klockan 10 svensk tid och ni kommer antagligen kunna se den HÄR, miss den inte!

Om singelsläppet

Jag tänkte bara lägga ut lite information om singelsläppet. Singeln premiärspelas i Sverige på NRJ 20:30 smatidigt som Zane Low i England. Lite efter singelsläppet så kommer han ha en livestream/google hangout. Den kommer vara runt 21:00 tror jag.

Sneak Peak a Sing

Nu är sneak peaken här!!! Jag tycker den är as grym och alla borde lyssna på den!!!

Preview av Sing

Ikväll klockan 21 svensktid så kommer en lite snutt av Eds kommande singel Sing ut. Jag vet inte om det är på youtube eller var man kan hitta den men vi uppdterar såklart så fort den är ute.

Ed har framsidan av nya Billboard tidningen


"x" eller "multiply"

Nu har Ed gett ut information om att hans album kommer antingen heta "x" eller "multiply". Albumet kommer släppas 23 Juni över hela världen.

Släppta biljetter

Jag antar att de flesta vet om att biljetterna till Eds konsert släpptes idag, biljetterna såldes slut på direkt och eftersom trycket var så stort så uppgraderade dem från Fryshuset till Globen. Det finns fortfarande biljetter att köpa om någon inte fått men jag hoppas att alla som vill ha har köpt. Jag tänkte även se om det fanns några som köpt biljetter men inte kan gå och vill sälja dem. Vill tillräckligt många det så tänkte jag sätta ihop ett inlägg för det.

Nya singeln

På måndag så släpps Eds nya singel och nu har vi fått reda på namnet. Den heter nämligen "Sing", jag är personligen sjukt taggad på att höra nya låten.
The first single from my new album is called "Sing". The world exclusive first play will be on Zane Lowe's show on BBC Radio 1 at 7:30 on Monday. Lots of other stuff happening this weekend leading up to it, so watch this space.... #sing

Ny bild från Instagram

Congrats to the guy that signed me. Ben is now the big bawse.

Ask Ed Sheeran

Snart så kommer MTV ha ett litet program där de frågor Ed olika frågor från fansen. Ni kan gå in och ställa era frågor HÄR eller klicka på bilden.

Lite ny info

Hej alla! Här kommer lite ny info inför biljettsläppet imorgon. Det är ingen stor info men tänkte skriva ut den ändå. Nu vet jag att biljetterna släpps vid 10 i morgon och inte 11. Biljetterna kostar också 375 inklusive serviceavgiften. Tänkte bara så att alla vet.

Nya bilder från Instagram

Sunrise skyline photo shoot was a success. Onto more radio and international press
Just seen the Raid 2. By far the most exciting, brutal and well executed thriller I have ever seen. Expectations were high, but this exceeded it. If you're into action I'd recommend it, but don't bring your mum
 
 
P.S. Jag kommer börja svara på frågor i kommentarerna så har ni ställt en fråga så får ni kolla in där.

Tid och annat

Här kommer ännu ett inlägg om biljettsläppet på Fredag. Jag har som ni kanske sett tidigare hållt på att blanda ihop tider och så. Jag är fortfarande inte säker vilken tid biljetterna släpps då de ska släppas 10.00 CET vilket är vår vintertid och nu har vi ju sommartid men enligt eventim så ska de släppas 10.00. Så om biljetterna släpps 10.00 eller 11.00 vågar jag inte säkert säga, men jag kommer nog ändå kolla in på sidan vid 10.00 då jag tror att de släpps klockan 10.00.
 
Sedan fick vi frågan om det kommer säljas meet&greet eller någon sorts VIP biljett. Det har inte kommit ut någon information om det finns sådana eller inte och alla artiser gör ju olika så vi får nog vänta och se.
 

Be My Forever

Det har ju länge pratas om att Ed ska ha en duett med Christina Perri på hennes kommande album. Hennes album släpptes idag och deras duet heter "Be My Forever". Ni kan höra låten nedanför och man kan höra honom nästan hela låten. Jag tycker att den är väldigt bra och det är inte super ofta man höra honom sjunga glada låtar vilket gör att jag tycker ännu bättre om den.
 
Källa

Biljettpris

 Många har undrat vad biljetterna kommer kosta och kollar på man på fryshuset hemsida så står det 325 kr +serviceavgift. Jag har även fått svar från hemsidan där biljetterna kommer släppas och de sa 355 och då antar jag att service avgiften är inräknad. Biljetterna släpps 10.00 på fredag. Hoppas att så många som möjligt får biljetter. Tack också till de som hjälpt mig lista ut priset.
 
Update: Biljetterna släpps klockan 11 svensk tid. Jag råkade blanda ihop tidszonerna lite... 

RSS 2.0